+  Defineciler Forumu
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 Tılsımlı defineler ve cinler...

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Tılsımlı defineler ve cinler...  (Okunma Sayısı 1280 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Nisan 2008, 00:23:38 »
Malabadi
*
Tecrübe Puanı: 25
Kültüre ve tarihe saygı duyalım...

Tılsımlı defineler(paylaşım amaçlıdır)

Toprak altı, umut kadar parıltılı hayallere giden ilginç hikayelerle de dolu. Tılsımlı define hikayeleri, Anadolu'nun hemen hemen her köşesinde anlatılır ve bu definelere ulaşmak imkansızdır. Peki, arkeologların ve bilimadamlarının savundukları fikirlerin aksine, gerçekten tılsımlı define var mıdır? Büyü nasıl bozulur ve kimler tarafından korunur? Sosyetenin oldukça yakından tanıdığı medyum Niyazi Şentürk, define ile ilgili birbirinden ilginç iddialarda bulunuyor.

'ÖLÜM TEHLİKESİ VAR'
Kendisine yetki verildiği takdirde Türkiye'yi zengin edecek tüm tılsımlı defineleri ortaya çıkartacağını belirten Şentürk, "Yetki versinler, Türkiye'nin altındaki bütün hazineleri gün yüzüne çıkartırım. Mühim olan definenin üzerindeki tılsımı kaldırmak" diyor. Peki, büyü yapmanın yasak olduğu dinimizde, büyülü defineleri kimler korumaktadır? Bütün semavi dinlerde, cinlerden bahsediliyor. Tevrat ve İncil'in çok yerinde cinlerin varlığı bildiriliyor. Kur'an-ı Kerim'de 30'dan fazla yerde cinlerle ilgili ayet bulunuyor. Tılsımlı definelerin nasıl çıkartılacağını ve bu definelerden korunma yollarını anlatan medyum Niyazi Hoca, bu definelere "Sahipli" denilmesinin daha uygun olacağını ifade ediyor. Çoğu hazinelerin cinler tarafından korunduğunu vurgulayan Niyazi Şentürk, şunları söylüyor: "Cinli defineleri bulunduğu yerden almak için oradan bir avuç toprak getirilmesi gerekiyor. Biz, o toprak üzerinden bakarak tılsımlı olup olmadığını ve ne türlü bir tılsım yapıldığını ortaya çıkartırız. Daha sonra definenin bulunduğu yerde kurban keseriz. Okuduğumuz dualardan sonra tılsım bozulmuş olur. Eğer definelerin tılsımı, hoca tarafından bozulmazsa, define çıkartan kişileri felç, akıl noksanlığı ya da ölüm gibi tehlikeler bekliyor demektir. Yalnız bu işler yapılırken kazılacak yer için mutlaka devletten kazı ruhsatının alınması gerekiyor." Türkiye'de yerin altında çıkatrılmayı bekleyen milyonlarca dolar değerinde hazine bulunduğunu da sözlerine ekleyen Niyazi Hoca, şöyle devam ediyor: "Devlet izin versin, bu defineleri çıkartalım. Kimse tılsımlı defineleri kendi başına çıkartmaya kalkışmasın. Mutlaka dolandırıcı olmayan ve ruhsatı bulunan bir hocaya başvursun. Devlet izin versin, Türkiye'nin ekonomisini düzelteyim." alıntıdır..
 Arkadaşlar bu yazı bilgilenmek amaçlıdır Tılsıma karşı en iyi yol allaha sıgınmaktır..herkese kolay gelsin..

Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2008, 00:41:42 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

kurban kesecez diyo varmı böyle bir saçmalık ya Allah'tan başkasına bırak kurbanı karınca bile öldürmem,saçmalık bunlar milletin parasını almaya çalışıyolar,madem çıkara biliyosun topraga bakıp yerinide tespit ediyosun o zaman neyi bekliyon git çıkar,

Arkadaşlar dinimizde büyü yasaktır,Cin tılsım hepsi hikaye siz abdestli bi şekilde gidip duanızı ettikten sora kimse size bişey yapamaz merak etmeyin korkmayında biz onlardan üstün varlıklarız onlar bizden korksunlar.

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2008, 01:13:15 »
egn
gizem
*
Tecrübe Puanı: 12

arkadaşım cinlerin vs vardır gercektir yanlız allahtan değilde onlardan korkmak büyük bir aptallıktır şu mantıkla düşünücek olursak cinleri de bizide allah yaratmıştır be kardeşim allahtan değilde yarattığı varlıktan korkuyonuz ve üstüne hocayım hacıyım diye gecinip dini insanın dini inaclarını kullanan hoca kılıklı adamlarla muhatap oluyorsunuz niyetiniz varsa eğer tılsımı falan aldırmayıp allaha inanıp allahtan yardım isteyip alın aptesinizi cekin besmelenizi gidin yada o yerden uzak durun mntıklı düşünün her zaman .
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2008, 14:30:39 »
egn
gizem
*
Tecrübe Puanı: 12

aptal kelimesini bilincsizce yazdım o konuda haklısın özür dilerim aptal dememin anlamı bu  kadar saf olmayın arkadaşlar demek istemiştim  tabiki cin ve tılsım vardır . korkanada korkmayanada saygı duymak gerekli herkes bizim düşündüğümüz gibi düşünecek diye bir kayide yok. anlatmak istediğim  eğer cok korkuyorsanız uzak durun illada girmek amacınıza ulaşmak istiyorsanız da allahtan korkun allahtan yardım isteyin alın abdestinizi girin amacınıza ulaşın  anlatmak istediklerim bunlardı benim arkadaşlar yanlış cümle hatası yüzünden alınan varsa özür dilerim ne diye bilirimki hasan arkadaşım özür dilerim.
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2008, 22:36:40 »
abd67
*
Tecrübe Puanı: 3

engin arkadaş, tabiiki kurban Allah adına kesilecek sanırım yanlış anladın.okunacak dualarla beraber tılsımın bozulması için Allah tan yardım istenecek. benim anladığım bu.
« Yanıtla #5 : 30 Nisan 2008, 23:02:20 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

abd67 ustam kurbanı onlar istiyormuş.bi kaç kişiden duydum hayvan yerine insan hatta çocuk istedikleride oluyomuş. böyle şeylere hiç kafa yormamak lazım Şentürk bey biraz reklam yapmaya ilgi çekmeye çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış.

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2008, 23:23:39 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

sa.malabadi kardeşim.cinler elbette vardır dinimizin sınırları dahilinde de varlıklarına inanıyorum.ancak tılsım ,cinler gömüyü korurmuş vs. bunlara inanmıyorum,inana da saygılıyım.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2008, 23:50:43 »
zayi
*
Tecrübe Puanı: 0

kaya üzerinde tılsımlı koşan altı atlı fayton resmi gördüm ve aradan yarım saat sonra gittigimde fayton resmi yoktu
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2008, 00:34:58 »
gandalf
*
Tecrübe Puanı: 245

evet herzaman söylerler ama bende inanmıyorum arkadaşlar
tılsım işlerine böyleşey yokmuş ben baya bi araştırdım.....

LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM
TARİHE ZARAR VERMEYELİM..

demir kertiği yaşamlarda
ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2008, 01:47:52 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

SA.BUNDAN ÜÇ AY ÖNCE BİZİM BURDA BAZI DEFİNECİLERİN TILSIMLI DEDİKLERİ YERDEN BELEDİYE SU BORUSU DÖŞERKEN MAHSEN İÇİNDE YAKLAŞIK 100 ADET ALTIN SİKKE BULDU.BULAN KEPÇE OPERATÖRÜ ŞİMDİ KAYIP.PEKİ BUNA NE DEMELİ.TILSIMLIYDI DA NASIL BULDULAR.BİR ÇOK KİŞİDE TILSIMINI ÇÖZDÜREYİM DİYE CİNCİ HOCALAR DA GETİRMİŞLER ZAMANINDA BURASI İÇİN.KARDEŞİM HER ŞEY KISMET NASİP MESELESİDİR NASİBİN VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN.KEPÇECİNİNKİ GİBİ.BOŞUNA PARANIZIDA CİNCİ HOCALARA KAPTIRMAYIN.SAYGILARIMLA.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #10 : 01 Mayıs 2008, 02:13:25 »
whiteswan
*
Tecrübe Puanı: 4

abi sana msj attm yine gelmedi sanırım nası msj atıoruz özelden ?
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2008, 18:32:22 »
avarel00
*

erdekte bir yer var yeri belli nerdeyse görünüyor ancak alınamıyor bir kaç gece denenmiş ancak ne zaman kazmaya başlansa yaşlı beyaz sakallı biri gelmiş. ve en sonunda hocaya gidilmiş burası için ve hoca oraya kül dökmüş gece sabaha kadar beklemişler sabah ezanında gitmişler ve külün üzerine insan ayak izi varmış yani insan kurban etmek lazımmış o gömüyü alabilmek için bu tarz tılsımlar için başka ne yapılabilir insan öldürmek gereklimi
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2008, 01:43:56 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 54
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)

defineden herkes bir şeyler almak isterken tabiki şeytan ve yandaşarıda birşeyler kapmak istiyor,öncelikle cin kesinlikle vardır,bizler nasıl varsak,yemin ederim onlarda vardır..
hocaya gelince,kişiliğini yititrmiş bir zavallıdan öte biri değildir,medyumlukla vs ile millatin parasını yiyen ahlaksızın biridir....şeytanın almak istediği paya gelince,yukarıdaki yorumlarda siz sevgili arkadaşlarında bahsettiği gibi,kurban etmek sadece Allah a olur,babamın başından geçen bir olayı nakletmek istiyorum...hemen hemen 70 yaşlarında bir dede ve büyü ile alakası çok(babası ve dedeside büyücü imiş),bu ihtiyar babam köyde iken (daha ben dünyada değilim 30 sene öncesi)  işte define burada ,diye asasını atıyor,babam ise sabahlara kadar kazıyor,bir iki bir iki derken baktıki ortada bir şey yok,bu hoca geçinen ihtiyarın aslında bir sahtekar olduğunu anlıyor...Gülümseme şeytan payı demiştikya ,işte şimdi oraya geliyorum....
aradan baya zaman geçiyor ve bu ihtiyar adam,doğum tarihi filan aya denk gelen küçük bir çocuk arıyor...
buldumu bulmadımı bilmem ama ,eğer bulduysa bu sapık ihtiyar tarafından kesilmiş olabilir....
işte şeytanın payıda burada........
bir çok tılsım olayını anlatan defineci tanıdıklarımızın genellikle anlattıkları tılsım çözümü,definenin olduğu yer tespit edildikten sonra felanca dua ile çember içine alınıp çemberin içine un serpilir ,1 gün yahut bir gece beklenir ve un üzerinde çıkan ayak izi ne ise
orada o şey kesilir....işte dostlarım.....şeytan insanları bu şekilde aldatır...aman aman dikkat edin,pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım....imanı lanet şeytana kaptırmayalım,bu tip medyummum diye hocayım diye geçinen adi insanlara alınterimizi yedirmeyelim,ne demiş müslüm ,kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa.......evet biz ancak kaderimizi yaşarız.....
bu yazıyı okumayı başarın bütün dostlarıma başarılar dilerim....umarımbaşınızı ağrıtmamışımdır....
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2008, 13:27:48 »
ademarslan65
*
Tecrübe Puanı: 2

s.a eywllh krdesım abbasi senınle baglantıya gecebılırmıydık acaba sana dıyecek bır kac seyım var allah'a iman eden herkesı severım senınde bunların aksı bır ınsan olduunu sanmıyorum bana ozelden msj yazarmısın yada kandal@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. dan hayırlı gunler
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2008, 20:13:36 »
voyvodan
*

arkadaşlar  definede   tılsım   vardır   orası    doğru    amma  bu niyazi şenturk  hocalar gibi   cinci  hocalar   hiç bir yerden define çıkaramazlar    çıkara bilselerdi     zengin  olmayan   cinci hoca kalmazdı   bu  tur  hocaların kendilerine  bile hayrı   yok   cinci hocayla paranın   başına giden ler  o parayı görse  bile alamaz lar      aldırmazlar  hocaya bile
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: