+  Defineciler Forumu
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 -------------NE OLABİLİR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM-------------

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: -------------NE OLABİLİR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM-------------  (Okunma Sayısı 398 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Mayıs 2008, 02:55:22 »
jan76
*
Tecrübe Puanı: 4

biz beş arkadaş yer tespiti için araziye çıktık.horosan taşları olan bir bölgeye geldiğimizde cihazlarımızı çalıştırdık.üç kişi kenarda bekliyor iki kişi arama yapıyorduk.üç arkadaşım kendi aralrında konuşuyor bizde arama yaparken ben ayak sesleri duymaya başladım.sanki yanımıza birileri geliyor gibi netti.yanımdaki arkadaşıma ses duyup duymadıgını sordum hayır dedi ve beraber dinledik oda duydu.gizli saklı bir iş yapmadıgımız için endişe etmeden işimize devam ettik.daha sonra aracımıza döndük evimize giderken bekleyen üç arkadaşımızın üçüde yanımıza gelenin kim oldugunu sordular şaşırdık.arazide söylemediklerini panik yaratmak istemediklerini söylediler.bizim ses duydugumuz an onların yanımızda birini gördüğü anla aynı zamana denk geldiği için kortuk.biz görmedik ama onlar uzun boylu birinin yanımdaki arkadaşınım kafasına dogru elini uzattıgını söylüyorlar.lüflen yorumlarsanız sevinirim allaha emanet olun.oradaki horosan taşının resminide gönderiyorum.Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2008, 14:21:13 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 5
muhakkak galip olan ALLAH'dır

Ey Din kardeşim! sana diyeceğim orayı iyi bir araştırın ve cinlerden de sakın korkmayın çünkü gerçekten korkarsanız başınıza felaket yani onlardan zarar gelir. 7şer olarak ihlas, ayet el-kürsiyi Fatihayı, Felak ve Nars suresini oku ve üzerine üfle. Allah'a Kasem ederimki hiç bir canlı sana yaklaşamayacak ce kötülük edemeyecektir. Allah'a emanet ol kardeş.

muhakkak galip olan ALLAH'dır
Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 02:30:47 »
jan76
*
Tecrübe Puanı: 4

çok teşekkür ederim allah razı olsun tavsiyerini uygularım
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 18:11:39 »
özelharekat
*
Tecrübe Puanı: 2

ordaki taşta büyük mal var.ermeni definesi.ama tılsımlı resimde göründüğü gibi tılsım sembolleri var.ordubreakdance ustamın dediği gibi duaları oku.gerisi allah'ın işi...
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2008, 17:47:35 »
SpArTaCuSs
*
Tecrübe Puanı: 0

Unutmayınki en şerefli varlık insandır. Cinler falan insanlara bişey yapamaz. Onların yapacağı şey sadece insanlara  vesvese vermek ve sadece rahatsız etmektir. Öyle zarar verme gibi bi olanakları yok. Eğer korkarsanız ayrı mesele. Arkadaşında dediği gibi duaları okursanız hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2008, 05:47:51 »
recoonur
*
Tecrübe Puanı: 0

arkadşım bence   cok  güzel  bi  yer  ama  bilmelisın  ki  kazdıgın  zaman  insan   kemikleriyle  karşacaksın  sakın   cıplak  elle   dokunmayın  ve   korkmayın   devam  edin  çif  katlı  mezar ı   bulana  kadar  ve  şuna  emin  olun  son  mezar   15 cm atı sert    zemin  içinde   dolu  malla  var ................  saygılarım  la
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim