« : 21 Ekim 2007, 02:05:47 » |
gentli67
Tecrübe Puanı: 71
|
sayın arkadaşlar. çoğu defineci arkadaşların uğradığı bazı haksızlıklar illakinede vardır. örneğin makina ile adamın yerine bakıyorsunuz. makina verilerine göre mal olduğunu kaç metrede olduğunu falan söyleyince bizleri bi şekilde saf dışı bırakmak isteyenler oluyo. hatta bırakıyorlarda. bu durumda sizde orayı bağlayabilir. onlara yar etmeyebilirsiniz. ben sizinle bu bilgiyi paylaşayımda. siz ne yapmak isterseniz onu yaparsınız. mal yeri bağlama. şu dört ayeti yedi kere oku...... ma ağna anni maliye heleke anni sultaniye huzuhü ve ğullühü sümmel cahime sallühü..... ve deki bu ayetler ile burayı bağladım. ben olmadan asla alınmıya. gayet bağladım. daire çekerek üfle orıya
|
Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
|
|
|
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2007, 16:19:14 » |
definecikemal
Tecrübe Puanı: 7
HERŞEY İSLAM İÇİN
|
vay be
|
Horasan’dan siyah sancaklılar çıkar ki, tâ Îliya’ya (Kudüs’e) o sancağı dikinceye kadar, kimse onlara karşı koyamaz.”
(Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseynî,c.5/ s.627)
|
|
|
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2007, 16:23:46 » |
|
|
arkadaş bu büyümü büyü ise yapanda yaptıranda dinden çıkar haşaa merak ettiğim için soru olarak algılayıp cevap yazarsan sevinirim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2007, 16:40:36 » |
definecikemal
Tecrübe Puanı: 7
HERŞEY İSLAM İÇİN
|
neşter vardır adam öldürür neşter vardır kisti-iltihabı alır sende turk30 kardeş yorumu buna yap unutma ikiside aynı neşter
|
Horasan’dan siyah sancaklılar çıkar ki, tâ Îliya’ya (Kudüs’e) o sancağı dikinceye kadar, kimse onlara karşı koyamaz.”
(Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseynî,c.5/ s.627)
|
|
|
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2007, 23:38:14 » |
gentli67
Tecrübe Puanı: 71
|
arkadaşlar bunu büyü olarak almışsınız üzüldüm. ben ki sizlerin haksızlığa uğramamanız için elinize koz vermek istedim. bak üzüldüm şimdi keşke yazmayaydım
|
Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2007, 18:37:20 » |
kapgan
Tecrübe Puanı: 1
|
safsata
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2007, 14:18:25 » |
|
|
s.a. gentli kardeş kur'anı kerimde hangi sürenin ayeti hatırlayamadım.hangi süre olduğunu yazarmısın. allah yar ve yardımcımız olsun. vesselam.
|
GÜLECEKSİN AYASOFYAM GÜLECEĞİN GÜN YAKIN YÜRÜDÜ İSLAM ORDUSU GELİYOR AKIN AKIN.. YAŞASIN KAFKASLARIN ŞANLI CİHADI...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Kasım 2007, 11:05:06 » |
|
|
tehlikeli konular aman ha
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Kasım 2007, 17:56:15 » |
|
|
s.a büyü ayetleri düzenli okumayla yapılmaz zaten buradaki olay büyü değil bence...
netice itibarıyla bu ayettir....
ama bence gentli ustanın yerinde olsam tanımadığım bilmediğim kişilerle adım atmam kesinlikle fetbaz insanlarla iş olmaz para orda kalsın yada alırım kiramı ister kazsın alsınlar istersede baksınlar ...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 06 Kasım 2007, 18:50:57 » |
simkoaga
Tecrübe Puanı: 38
EN GÜZEL ŞARKIYI BİR KURŞUN SÖYLER
|
arkadaşlar ayetler hakka suresinden
Mâ agnâ annî mâliyeh. Malım bana bir fayda vermedi
Heleke annî sultâniyeh. Benim saltanatım (mal gücüm) helâk oldu
Huzûhu fe gullûh(gullûhu). Onu tutun, sonra da onu bağlayın (kelepçeleyin)!
Summel cahîme sallûh(sallûhu). Sonra onu alevli ateşe (cehenneme) atın
|
EY İMAN EDENLER, İMAN EDİN.
|
|
|
« Yanıtla #10 : 07 Kasım 2007, 10:48:13 » |
|
|
s.a allah razı olsun hocam hakka süresi 28-29-30-31.ayetler.
allahın sözü ve vaadi hakktır. bize düşen işittik ve itaat ettik demektir. allah cümlemizi kitabı sağından verilenlerden eylesin.amin amin amin.
vesselam.
|
GÜLECEKSİN AYASOFYAM GÜLECEĞİN GÜN YAKIN YÜRÜDÜ İSLAM ORDUSU GELİYOR AKIN AKIN.. YAŞASIN KAFKASLARIN ŞANLI CİHADI...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Kasım 2007, 10:55:04 » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2008, 23:14:24 » |
efe82kan
Tecrübe Puanı: 0
|
s.a gentli allah rıza için kısa yoldan bağlı malıda çözmeyide açıklasan iyi olur sağolasın
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2008, 03:22:30 » |
|
|
allahın ayetiyle büyü yapılmaz, ayet okuyarak büyü yapmak isteyenler kendilerini kandırırlar, ayetler yerine göre şifa yerine göre koruyucu bir kalkandır, bunun içinde ebced-i iyi bilmek gerekir. çünkü ayetlerin sırrı o rakamlarda gizlidir. büyüde gerçektir. fakat gerçekte bir büyü yapacak hiç kimse yoktur. biz o ilme sahip değiliz. günümüzde bazı havas kitapları ve ledünni ilimleri anlatan kitaplar vardır, ve bu kitaplarda günümüze gelene kadar bozulmuş ve tahrip olmuştur. ama illada ben sırlara erişicem diyorsan, önce hulisi bir kalp, halisane niyet, bilgi, ve beraberinde inziva, yani riyazat. gir riyazata okunması gerekenleri oku, tabi kuralına ve sayısına göre, ve sabır ve cesaret, bakalım neyle karşılaşacaksın. ve bunu yapmak bile günümüz insanına göre çok zor. tam 12 yılımı verdim bu işlere boş yere uğraşmayın... büyü falan havas ilmi,gizli ilimler çok zor şeyler bunlar bize hitap etmez
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 26 Şubat 2008, 06:38:04 » |
gnani
Tecrübe Puanı: 5
|
crazy kardeş bu büyü değilki. Adan çağırmış yerime bak ortak olalım demiş sonra yamuk yapmış artık yer belli olduya pay vermek istemiyor. Eee ne oldu arayan kişinin hakkını 1 celsede yemiş oldu madem öyle basıp parayı kendisi makine alsaymış cihaz alanlar aptalmı oakdar para veriyor. Herneyse sonuçta yapılan sözlü anlaşma neticesinde Allah c.c. huzurunda ortak oldular ve adam mala göz dikti diğer kişide hakkı olan parayı bağlamak istiyor ayetin açıklamasınıda bir arkadaş vermiş. "Malım bana bir fayda vermedi onu bağlayın v.s v.s " yani hakkım olanı ben olmadan buradan çıkartılmasına izin verme diyerek dua ediyor.
Şimdi bunun neresi büyü. Hakkın olanın korunmasını istemek büyümü. Böyle cahilce düşünceler yüzünden insanları lütfen itham etmeyin her konuyu tarafsız değerlendirin. Herkes işine geldiği gibi bir laf atıyor ortaya sonra yok oluyor piyasadan.
Demişsin ben 12 yılımı verdim bu işe değil 12, 120 yılını versen kimsenin hakkını alamazsın kaldıki o kişi Allah'tan korunmasını dilemiş. Bilmem anlatabildimmi.
Saygıdeğer arkadaşa verdiği bilgi için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|