+  Defineciler Forumu
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Eşkiya Belgeleri
| | |-+ 
 karanlık dere

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: karanlık dere  (Okunma Sayısı 2191 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2008, 12:30:42 »
selim_can
*
Tecrübe Puanı: 21

karanlık dere

karanlık dere adı üstünde karanlık deredir. bu deredin yukarısında ormandan gelen sudur bu dere burada karanlık derenin başlangıcında 7 adet payton arabası vardır. iş te bu eşkiyanın karanlık deresinin 1 tanesidir.bu karanlık dere aşağıda birleşir bi kaç dere ile... bu derenin birleştiği dere konumuzla ilgili olmadığı için yazmadım adlarını.

ALLAH KAİNATIN YEGANE  SAHİBİDİR
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2008, 21:21:43 »
gerçek dost
*
Tecrübe Puanı: 4

karanlık dere

sayın kardeş kars artvin samsun kırklareli istanbul bilecik izmit yörelerinde olan işaretleri nişan almışlar buradaki  yani varolanları getirip hepsini gerçek yaşadıkları yere ismıni verip harita yapmışlar bakıyorsun balkayası bilecikte karahasan köprüs maraşta ne alakası olabilir ben isterimki bunları bir osmanlı torunu bulsun buluncada mehter marşını orada çalsın saygılar mesajı okuyup değer verenlere gerçek dost
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2008, 21:40:26 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

karanlık dere

bir karanlık dere de güneyde var.eni bu derenin 5 ile 50 metre dar ve yüksek kayalık laradan oluşuyor.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2008, 11:16:40 »
BERKUT
*
Tecrübe Puanı: 7

karanlık dere

s.a benim bildiğim karanlık dere ise kızılcahamamda,duyduğum ise civar şehirlerden çok arandığı,bizim köylü yaşlı bir amca ise bana o derede düz bir kayanın üzerine oyulmuş kurt izinden bahsetmişti,görmedim araştırmak lazım. ???s.a.

Hak kuldan intikam kul ile alır,Dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır...MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2008, 00:42:42 »
karizmaali43
*
Tecrübe Puanı: 0

karanlık dere

türkköse ve derbent dere  bogazi  bana yakin ve küplü daginada yakin bunların bir baglantısı olabilirmi
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2008, 21:13:46 »
mehmet_efekentli09
*
Tecrübe Puanı: 10
nalet olsun icimdeki insan sevgisine...!!!:):)

karanlık dere

karanlik dereyi biliyorum  benim oldum yerde var bir cok kere de gittim av yaptim zaman larda domuz avinda ama gunes gormeyen bir yer  ne anlama geliyo ne ola bilir anlatirsaniz sevinirim . karanlik derenin oldu yer memleketim de AYDIN NAZILLI BOLGESINDE YARDIMCI yardimci olursaniz arastirma yaparim ne olabilir orda ne tur arastirmalar yapmaliyim. tsk .
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2008, 07:36:47 »
huseyin26e
Ziyaretçi
karanlık dere

arkadaşlar araştırmalara göre karanlık dere her bölgede var . benim bölgemdede var 11 km re bir dere . bu derenin yanında 2 mağara var .mağaranın ikisininde içi pis kokuyor içine giremedik kokudan. bir derede sakaryada var . arıcılık yapan dayım var . onun arıcılık yaptığının yakınlarında .biz bu ikisinden biri olduğunu düşünüyoruz ama hala hangi bölgede net bilemiyoruz.
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2008, 13:21:49 »
gener
*

karanlık dere

SELAM BULDUGUN YER İZMİT İL SINIRLARI İÇİNDEMİ..... BANA CEVAP YAZ SANA YARDIMCI OLAYIM
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2008, 17:08:48 »
voltaj
*

karanlık dere

s.a arkadaşlar benim bildiğim karanlık dereyi yanıtlayacak bir usta varmı çünki benimbildiğim karanlık dre300 m uzunluğunda doğal bir tünel çıkışında basamaklar var biraz altında kayada sahte değirmen var benim gördüğüm yer bu aranan karanlık dere ola bilirmi saygılar
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2008, 15:47:27 »
voltaj
*

karanlık dere

SELAM A BİLECİK BÖLGESİNDEN YORUMCU VARMI SAYGILAR
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2008, 16:34:47 »
selim_can
*
Tecrübe Puanı: 21

karanlık dere

bi aranan karanlık dere yan deredir bu yan dereler 3 tanedir üçü birleşirler aşağıda göksuyla birleşirler ve karadağda buradadır

ALLAH KAİNATIN YEGANE  SAHİBİDİR
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2008, 22:26:15 »
voltaj
*

karanlık dere

yorumunuz için teşekkür ederim herkese rast gele
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2008, 13:11:42 »
yarasa
*

karanlık dere

karanlık dere bolu dagı et lokantası mı? yoksa bulgur çorbası mı ?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: