« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2008, 12:30:42 » |
selim_can
Tecrübe Puanı: 21
|
karanlık dere adı üstünde karanlık deredir. bu deredin yukarısında ormandan gelen sudur bu dere burada karanlık derenin başlangıcında 7 adet payton arabası vardır. iş te bu eşkiyanın karanlık deresinin 1 tanesidir.bu karanlık dere aşağıda birleşir bi kaç dere ile... bu derenin birleştiği dere konumuzla ilgili olmadığı için yazmadım adlarını.
|
ALLAH KAİNATIN YEGANE SAHİBİDİR
|
|
|
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2008, 21:21:43 » |
|
|
sayın kardeş kars artvin samsun kırklareli istanbul bilecik izmit yörelerinde olan işaretleri nişan almışlar buradaki yani varolanları getirip hepsini gerçek yaşadıkları yere ismıni verip harita yapmışlar bakıyorsun balkayası bilecikte karahasan köprüs maraşta ne alakası olabilir ben isterimki bunları bir osmanlı torunu bulsun buluncada mehter marşını orada çalsın saygılar mesajı okuyup değer verenlere gerçek dost
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2008, 21:40:26 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
Tecrübe Puanı: 264
|
bir karanlık dere de güneyde var.eni bu derenin 5 ile 50 metre dar ve yüksek kayalık laradan oluşuyor.
|
HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR suskunluğum aseletimdendir. her lafa verecek bi cevabım var. lakin bir lafa bakarım , lafmı diye... birde söyleyene bakarım adammı diye...................
|
|
|
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2008, 11:16:40 » |
BERKUT
Tecrübe Puanı: 7
|
s.a benim bildiğim karanlık dere ise kızılcahamamda,duyduğum ise civar şehirlerden çok arandığı,bizim köylü yaşlı bir amca ise bana o derede düz bir kayanın üzerine oyulmuş kurt izinden bahsetmişti,görmedim araştırmak lazım. ???s.a.
|
Hak kuldan intikam kul ile alır,Dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır...MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ
|
|
|
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2008, 00:42:42 » |
|
|
türkköse ve derbent dere bogazi bana yakin ve küplü daginada yakin bunların bir baglantısı olabilirmi
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2008, 21:13:46 » |
mehmet_efekentli09
Tecrübe Puanı: 10
nalet olsun icimdeki insan sevgisine...!!!:):)
|
karanlik dereyi biliyorum benim oldum yerde var bir cok kere de gittim av yaptim zaman larda domuz avinda ama gunes gormeyen bir yer ne anlama geliyo ne ola bilir anlatirsaniz sevinirim . karanlik derenin oldu yer memleketim de AYDIN NAZILLI BOLGESINDE YARDIMCI yardimci olursaniz arastirma yaparim ne olabilir orda ne tur arastirmalar yapmaliyim. tsk .
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2008, 07:36:47 » |
|
|
arkadaşlar araştırmalara göre karanlık dere her bölgede var . benim bölgemdede var 11 km re bir dere . bu derenin yanında 2 mağara var .mağaranın ikisininde içi pis kokuyor içine giremedik kokudan. bir derede sakaryada var . arıcılık yapan dayım var . onun arıcılık yaptığının yakınlarında .biz bu ikisinden biri olduğunu düşünüyoruz ama hala hangi bölgede net bilemiyoruz.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2008, 13:21:49 » |
gener
Tecrübe Puanı: 0
|
SELAM BULDUGUN YER İZMİT İL SINIRLARI İÇİNDEMİ..... BANA CEVAP YAZ SANA YARDIMCI OLAYIM
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2008, 17:08:48 » |
voltaj
|
s.a arkadaşlar benim bildiğim karanlık dereyi yanıtlayacak bir usta varmı çünki benimbildiğim karanlık dre300 m uzunluğunda doğal bir tünel çıkışında basamaklar var biraz altında kayada sahte değirmen var benim gördüğüm yer bu aranan karanlık dere ola bilirmi saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2008, 15:47:27 » |
voltaj
|
SELAM A BİLECİK BÖLGESİNDEN YORUMCU VARMI SAYGILAR
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2008, 16:34:47 » |
selim_can
Tecrübe Puanı: 21
|
bi aranan karanlık dere yan deredir bu yan dereler 3 tanedir üçü birleşirler aşağıda göksuyla birleşirler ve karadağda buradadır
|
ALLAH KAİNATIN YEGANE SAHİBİDİR
|
|
|
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2008, 22:26:15 » |
voltaj
|
yorumunuz için teşekkür ederim herkese rast gele
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2008, 13:11:42 » |
yarasa
|
karanlık dere bolu dagı et lokantası mı? yoksa bulgur çorbası mı ?
|
|
|
|
|
|