« Yanıtla #15 : 28 Mart 2008, 19:11:45 » |
baran36
Tecrübe Puanı: 3
|
SAYIN ABIM KARANLIK DERE KARS SARIKAMIŞ İLCESİNDE VE KARANLIK DERE İSLI MAGARA KÜP KİLİSE CADIR KILISE SARI GÖL ŞEYTAN DERESİ BURALARDA YANLIZ İSLİ MAGARANIN MALINI CIKARDILAR KARANLIK DEREDE IKI GIRIŞI VAR TURLU TURLU İŞARETLER VAR İKİ ÖKUZ KARTAL İŞARETLERI YARDIMCI OLUN BANA ABILER SARIKAMIŞ HAKINDA BILGISI OLAN ABILERIMI BEKLERIM
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2008, 21:34:34 » |
volçin
Tecrübe Puanı: 0
|
arkadaşlar aradığınız yer şavşat bölgesi sarı çayırda gürcistana sınırda arsiyanda
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2008, 12:40:54 » |
selim_can
Tecrübe Puanı: 21
|
karanlık dere kara deniz bölgesinde olacak kayıtlarda geçen ama sen neyi arıyorsun karanlık dere diye onu bi anlamak lazım karanlık dere diye ararsan bi çok ilde bulabilirsin türkiyenin her yerinde mesela.önemli olan aradığın hangisi işareti ne konumu ne
|
ALLAH KAİNATIN YEGANE SAHİBİDİR
|
|
|
« Yanıtla #18 : 18 Nisan 2008, 21:58:43 » |
|
|
karanlık dereyi bende biliyorum ve bölgesinde kurt tepe kara tepe var bölgedede bir mağara var açık kaybolan su var biyerden giriyor sonra kayboluyor nerden çıktıgını kimse bilmiyor alibey değirmeni ve geçen gün onun karısının birisinin mezarını açtım ama baya karısı varmış alibeyin içindende ayna ile bakır tas çıktı ama ayna tahtadan işlemeli arkasındada hafif kabartma var ortasında yıldız var ve sapındada foto yeri var kabartma resmi vardı düşürdüm bide saçları çıktı boncuklu saçlarını attım korktum çarpıo gibiydi elimi ve yakınındada sarıkızın mezarı die bi yer var onu bulamadım
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2008, 22:37:27 » |
hutame
MUHAFIZ
Tecrübe Puanı: 328
HUTAMENİN NE OLDUGUNU SEN NERDEN BİLECEKSİN..
|
s.a abi dedigin yerleri ben gördüm kayseriye baglı develi ilcesine yakın...ben bizzat gördüm
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2008, 01:30:15 » |
dilsizoglu
dilsizoglu
Tecrübe Puanı: 2
|
sakarya kocaliye bağlı karanlık dere var
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2008, 10:49:32 » |
|
|
arkadaşlar ballı kayalar mevki kocelide isli magara 2 basamaklı magara bu bölgede ve yacık köyü diye bir yer var burda burası talan ed iliyor ermeliler tarafından volcanın bölgesi burası her bölgenin bir sahtesi vardır buralardan cok para alındı gecen 1 ton para yakalandı isli magara yı biliyorum ve havalandırmasıda var icine girmek cok zor giriştenefes alamıyoruz eşkia volcanın cogu işareti bu bölgede bulundu ve manzemeleri alınıyor kocaeli gebze haber sitesine bakarsanız görürsünüz başka yerde aramayın
|
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.....Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2008, 18:23:18 » |
|
|
karanlık dere hakkariye düşer ilgilenen varsa gösteririz
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2008, 18:31:48 » |
selim_can
Tecrübe Puanı: 21
|
karanlık dere bi kaç tanedir senin dediğin hangi karanlık deredir ben bi tane diyeyim karanlık dere yan deredir aşağıda gök suya birleşir karanlık derenin yukarıda 7 tane payton arabası vardır fahri30303
|
ALLAH KAİNATIN YEGANE SAHİBİDİR
|
|
|
« Yanıtla #24 : 28 Temmuz 2008, 00:59:37 » |
|
|
arkadaşım karanlık dere yedinci bölgeye düşer yani hakkari şemdinli ilçesine düşer bunun belgesivar 366işaretvar bunlardan 66sı gerçek 300sü sahte ilgilenen varsa gürüşmeye hazırız saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 28 Temmuz 2008, 01:04:32 » |
|
|
seni dediğin doğrudor benim dediğim belgelidir karanlık dereden geçince karşına mağara çıkar mağaranın içinde dovarda çerçevenin içinde kabartma ayı bunu belgelerim ve tepenin üzerinde sağda üç adet mezar var
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 28 Temmuz 2008, 17:37:33 » |
|
|
kardeşim bugüne kadar çok masal dinledik karanlık dere kuru dere kodret kalesi kurt kalesi kara hasan köprüsü kodret hamamı.vb rahmet görmez kartal sofra taşı dama taşı osmanlı askerleri yedi basamak özerinde köpek izi kadın resmi v.b büyük kaya özerinde bir birine ilaçlanarak kaynaştırılmış kadın başı dana ve yavrusu üzerinde mohaç mührü v.b yaklaşık 360 kbartma ve kazılmış resimler aynı bölgede bulunuyor.ve ilgilenen veçözen varsa belgeli olarak gösterilir hakkari den.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 28 Temmuz 2008, 18:13:44 » |
papaztarla
|
Arkadaşlar:Karanlık dere bilinen karanlık dere değildir.Birçok yerde karanlıkdere isimleri geçiyor.Buda aranan derenin hangisi olduğu konusunda araştırmacıları yanıltıyor.Karanlık dereyi bulmak için önce bölgede geçen işaretleri bulmak gerekir.Sonra derenin adı ne olursa olsun önemli değil.Burada anlatılmak istenen derenin güneş görmediği yani sık ormanlık olduğundan karanlık görülen bir deredir (Kara orman da aynı şekilde değerlendirilebilir.)Bu konuyla ilgili bir çok yazıyı okudum ama hiç birinden sonuç çıkmıyor.Bu derenin trakyada olduğunu zannediyorum.Bunlar benim yorumum.Arkadaşlar bu açıdan bakıldığında başka bulgular bulabilir.İddia etmiyorum ama bu benim düşüncem.selamlar.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2008, 23:09:39 » |
bedkip
|
herkez bişeyler yazmış ama heryerde isimler tuta bilir önem li olan detaylar ben işaretlerde ama zamanla işaretler tarik edilmişte olabilir ben ce karadere çanakkalede ipek yolunun kenarın da şahin kalede yakın kazan derede adatepede dediyim gibi bunu kesin konuşmam için emin olmalıyım araştımalarım sürüyo ama bence aranan yer dediyim yer çün kü bazı delillere ulaştık ve devam ediyoruz bilgilerinize ihtiyacım oldun da size daha detaylı acıklama yapacam şim diden herkez saolsun
|
|
|
|
|
|