« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2008, 19:50:04 » |
n.prens
Tecrübe Puanı: 1
|
 ) king kompetanı olmussun helal olsun abi hayretle dinliyorum tüm yorumlarını
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2008, 20:42:02 » |
|
|
kinge katılıyorum ya bu belgeler anladığım kadarıyla cok saptırıcı ya düşünün eline belge gecen adam hiç yayınlarmı hem doğru olsa bile adamlar bir iki saat kolayca gömülecek yerlere defin saklamazlar hadi yeri buldun diyelim bırak bir kepceyi 10 kepce kiralasan yine bılamayız arkeolog kitov bile bir maskeyi cıkarırken baya uğraşmış bu eşkiya belgelerinin coğu dıdısının dıdısı
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2008, 20:21:04 » |
King
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩
|
bu iş mantık işi ve mantıklı yorumun beni mutlu etti ustad. bu şekilde düşünülmelidir ve bu işlerin kolay bir iş olmadığını herkesin bilmesi gerekmektedir.
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 12 Şubat 2008, 02:42:57 » |
turya
Tecrübe Puanı: 0
|
ordunun ulubey ilçesinin köyü.mağara oda kadar olup.küvet kadar su bulunan içinde altı olan.kuzuyu atınca öldüren.odun atınca yakan. nasıl bir iş anlaması zor .cevabını bulmak için uğraşmak yerine çalışıpta ekmek parası kazanmak daha kolay.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2008, 21:35:06 » |
King
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2008, 22:09:18 » |
|
|
sayın erdinç yazını okudum batan çıkan diye geçen bir mevkii belgesinde var ayrıntılı bilgi istersen görüşelim burayı ben biliyorum bol şans
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2008, 23:55:38 » |
|
|
sayın erdinç batan çıkan dediğin yer kırklareli bölgesinde daha ayrıntı istiyorsan görüşelim bol şanslar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2008, 20:56:08 » |
|
|
bu hikayelerin hepsi dedektör satıcıları tarafından istanbulda bulunan ve halen işleyen bir kahvehane çarkının uydurma hikayeleri akıl var mantık var eşkiya oturmuş bir kalamde türkiyenin her yerini not etmiş allah aşkına yapmayın en büyük define yaptığınız iştir. lütven bu savsatalar yüzünden işinizden olmayınbunu bir hobi olarak kendinizi kaptırmadan yapın. ama asla işinizden önce gelmesin. benim tecrübe ve gözlemlerim bu işte tabiri caiz ise ayağına takılacak. rasgele....
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2008, 22:39:04 » |
|
|
turaç kardeş çok doğru söylemişsin en büyük iş yaptığımız iştir bu defineciliği bir hobi olarak yapmalıyız kendimizi fazla kaptırmamalıyız eğer kendimizi kaptırırsak elimizde ne para kalır ne pul bu definecilik yüzünden kafayı sıyıran adamlarda gördüm allahım sen aklımıza mukayyet ol
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2008, 22:56:20 » |
|
|
selam kardeşlerim ben katılıyorum yakın çevremde kapalı çarşıda çok zengin altın alıp sataN BİR ABİMİZ BU DEFİNE YÜZÜNDEN TÜM SERVETİNİ BU YOLDA BATIRDI
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Temmuz 2008, 13:25:36 » |
|
|
BU VOLCAN ÜŞÜNMEMİŞ HEP YAZMIŞ MÜBAREK ADAM İŞDE YAZAR OLURDU GÜNÜMÜZDE :p
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2008, 13:47:48 » |
benamet
Tecrübe Puanı: 0
|
slm hiç birinize katılmamakla birlikte bazılarınıza katılma ihtiyacı hissediyorum.tamam eşkiya yazmış neden yazmış biz bulalım die yada kendi adamları bulsun die.kendisinin zaten gelip bida bulamıcanı yada hepsini çıkartsada harcıyamıcanı biliyo. ozman başkalarının bulması için yazmış .yazdıklarını olkuyon zeki indsanlar çok kolaylıkla bulabilir sit alnıymış askeriyenin yanında bile olsa ben onu çıkartırım . ama king kardfeşimizin dediine göre gerçek belgeler bunlar deil. yayınlar sa yada ulaştırırsa bi şekilde sevinirim. saklamanın bbi anlamı yoq bence saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2008, 22:25:55 » |
|
|
tekmezar usta uğramış uğramasına hemde akkuştan girmiş çukurcambazdan geçerek alan köyunde tek mezarın altından tahtalı köyün üstündeki kutboğazından inip aybastıdaki karaca başlı mağarada 38 kişyi kesip değirmeci alekoyu da öldürüp harami dereden geçip karadenizin bir çok yerlerinde soygunlar yapmış bu şerefsiz anlatılan köylerin bir çoğunun isimleri karadenizdede var üstat hocalar haklı söylediklerine katılıyorum saygılarımla .
|
|
|
|
|
|