+  Defineciler Forumu
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Eşkiya Belgeleri
| | |-+ 
 Eşkiya Manukyan Belgesi 2

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Eşkiya Manukyan Belgesi 2  (Okunma Sayısı 4897 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2008, 19:50:04 »
n.prens
*
Tecrübe Puanı: 1

Gülümseme) king kompetanı olmussun helal olsun abi hayretle dinliyorum tüm yorumlarını
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2008, 20:42:02 »
huseyin26e
Ziyaretçi

kinge katılıyorum ya bu belgeler anladığım kadarıyla cok saptırıcı ya düşünün eline belge gecen adam hiç yayınlarmı hem doğru olsa bile adamlar bir iki saat kolayca gömülecek yerlere defin saklamazlar  hadi yeri buldun diyelim   bırak bir kepceyi 10 kepce kiralasan yine bılamayız arkeolog kitov bile bir maskeyi cıkarırken baya uğraşmış bu eşkiya belgelerinin coğu dıdısının dıdısı
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2008, 20:21:04 »
King
*
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩

bu iş mantık işi ve mantıklı yorumun beni mutlu etti ustad. bu şekilde düşünülmelidir ve bu işlerin kolay bir iş olmadığını herkesin bilmesi gerekmektedir.

......Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
.....
▂ ▃ ▅ ▆ █ akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..█ ▆ ▅ ▃ ▂
« Yanıtla #18 : 12 Şubat 2008, 02:42:57 »
turya
*
Tecrübe Puanı: 0

ordunun ulubey ilçesinin köyü.mağara oda kadar olup.küvet kadar su bulunan içinde altı olan.kuzuyu atınca öldüren.odun atınca yakan. nasıl bir iş anlaması zor .cevabını bulmak için uğraşmak yerine  çalışıpta ekmek parası kazanmak daha kolay.
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2008, 21:35:06 »
King
*
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩

Kararsız Masum evet çok doğru  Karizmatik

......Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
.....
▂ ▃ ▅ ▆ █ akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..█ ▆ ▅ ▃ ▂
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2008, 22:09:18 »
hayri çakır
*

sayın erdinç yazını okudum batan çıkan diye geçen bir mevkii belgesinde var ayrıntılı bilgi istersen görüşelim burayı ben biliyorum bol şans
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2008, 23:55:38 »
defineci_39
*

sayın erdinç batan çıkan dediğin yer kırklareli bölgesinde
daha ayrıntı istiyorsan görüşelim bol şanslar
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2008, 20:56:08 »
turaç1907
*

bu hikayelerin hepsi dedektör satıcıları tarafından istanbulda bulunan ve halen işleyen bir kahvehane çarkının uydurma hikayeleri akıl var mantık var eşkiya oturmuş bir kalamde türkiyenin her yerini not etmiş allah aşkına yapmayın en büyük define yaptığınız iştir. lütven bu savsatalar yüzünden işinizden olmayınbunu bir hobi olarak kendinizi kaptırmadan yapın. ama asla işinizden önce gelmesin. benim tecrübe ve gözlemlerim bu işte tabiri caiz ise ayağına takılacak. rasgele....
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2008, 22:39:04 »
huseyin26e
Ziyaretçi

turaç kardeş çok doğru söylemişsin en büyük iş yaptığımız iştir bu defineciliği bir hobi olarak yapmalıyız kendimizi fazla kaptırmamalıyız eğer kendimizi kaptırırsak elimizde ne para kalır ne pul bu definecilik yüzünden kafayı sıyıran adamlarda gördüm allahım sen aklımıza mukayyet ol
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2008, 22:56:20 »
dedemin mirasları
*

selam kardeşlerim ben katılıyorum yakın çevremde kapalı çarşıda çok zengin altın alıp sataN BİR ABİMİZ BU DEFİNE YÜZÜNDEN TÜM SERVETİNİ BU YOLDA BATIRDI
« Yanıtla #25 : 06 Temmuz 2008, 13:25:36 »
Myloveosman
*

BU VOLCAN ÜŞÜNMEMİŞ HEP YAZMIŞ MÜBAREK ADAM İŞDE YAZAR OLURDU GÜNÜMÜZDE :p
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2008, 13:47:48 »
benamet
*

slm hiç birinize katılmamakla birlikte bazılarınıza katılma ihtiyacı hissediyorum.tamam eşkiya yazmış neden yazmış biz bulalım die yada kendi adamları bulsun die.kendisinin zaten gelip bida bulamıcanı yada hepsini çıkartsada harcıyamıcanı biliyo. ozman başkalarının bulması için yazmış .yazdıklarını olkuyon  zeki indsanlar çok kolaylıkla bulabilir sit alnıymış askeriyenin yanında bile olsa ben onu çıkartırım . ama king kardfeşimizin dediine göre gerçek belgeler bunlar deil. yayınlar sa yada ulaştırırsa bi şekilde sevinirim. saklamanın bbi anlamı yoq bence saygılar
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2008, 22:25:55 »
aptulgaffar
*
Tecrübe Puanı: 10

tekmezar usta uğramış uğramasına hemde akkuştan girmiş çukurcambazdan geçerek alan köyunde tek mezarın altından tahtalı köyün üstündeki kutboğazından inip aybastıdaki karaca başlı mağarada 38 kişyi kesip  değirmeci alekoyu da öldürüp harami dereden geçip karadenizin bir çok yerlerinde  soygunlar yapmış bu şerefsiz  anlatılan köylerin bir çoğunun isimleri  karadenizdede var üstat hocalar haklı söylediklerine katılıyorum saygılarımla .
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: