« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2007, 01:54:07 » |
kursat1
Tecrübe Puanı: 164
|
merhaba,
gentli , samimi aktarımlarını ilgiyle izliyorum.Kişi yorumlarından sorumludur, dinlemeyi bilmeyen , öğrenemez , kendinide dinletemez.
Affına sığınarak , soğukkanlı olmanı tavsiye ediyorum.Bazen insanlar espirileri ile ilgisini gösterir ,olaya katılır. Saygısızlar ve dalgacılarda zaten ayıklanıyor.Bazen kendiliğinden, bazende yönetimce.
İddialısınız ve çok emek vermişsiniz. Paylaşımınız da çok iddialı ve heyecan verici.Umarım bir sorun çıkmaz , devamı gelir.
Mekan hikaye konusunda bir fikrim olmadığı için söyleyecek bir şeyim yok.
Bol şans dilerim.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2007, 03:00:55 » |
zamanezamane
ZAMANE
Tecrübe Puanı: 208
EN BÜYÜK ZAFER, KENDİ NEFSİNİ TANIMAKTIR.
|
Ustam senin adına sevindim.darısı bizim ve nice arayan arkadaşın başına.umarım hayırlısıyla emeğinin karşılığını alırsın.
|
VAKTİNDEN ÖNCE ÇİÇEK AÇMAZ.
************************************************************************************************************
|
|
|
« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2007, 12:56:26 » |
|
|
s.a.gentli nedemek işibilen yokmuş şu felan ustadan başka diğer ustalar hiçbi meseleden anladıkları yok, manası var burda. sana şöyle söyliyeyim burda her usta herşeyi bilecek diye bi kanunmu var benim gördüğüm birbirini tamamlayıcı yorumlar var. böyle ben herşeyi biliyorum tavırları varmı senden başka bu sitede sana göre diğer ustalar hiç bişeyani bunumu demek istiyosun. bizleri böyle kerih gören birkimsenin buradan niye yardım istediğini düşünüyorum herşeyi biliyosan niye buradan yardım istedin ozaman.{ diğer ustalara çamur atmak içinmi.} sen böyle yapmakla kendinden başka kimseye çamur atmış olmazsın iyi düşün.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2007, 22:21:13 » |
|
|
Ulubatlı yazılanın yanlış olması konusunda sana katılıyorum,her üstat burda değerli ve herkes birbirinden kıymetli ve hepimiz birbirimizden öğreniyoruz,bu konda benim bilgimin olmasının nedeni bölgem olmasından dolayı.Arkadaşında artniyetli yazdığını düşünmüyorum,bu sitede hepimiz ayrı ayrı değerleriz.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2007, 23:18:20 » |
|
|
sa. ben seninle ilgili yazdığı şeyi sana fazlasıyla yakıştırıyorum zaten yılpet ustam benim burada alındığım nokta diğerlerini kerih görür bir şekilde yorum yapması şu noktadan sonra ben yorumu size bırakıyorum lütfen alındıysanız kusurumuza bakmayın .selamlar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2007, 23:34:58 » |
|
|
Estağfurullah ulubatlı,arkdaş kendini yanlış ifade etmiş yoksa kendini üstün gördüğünden değil,senide diğer arkadaşlarıda emin ol bende ilgiyle izliyorum zira bu sitede sizin sayenizde bakış açım ufkum genişledi,istemediği yerlere gitmiş arkadaşın cümle,yoksa biliyosun bu sitede önceliğimiz bir öncekini ezmeden gerektiği gibi dinleyip gereken değeri vermek,sen,asakir,redes,hasan vs vs vs tüm arkadaşlarla biz bir mozaiğiz  Hepinizi tanıdığım için mutluyum,dediğim gibi olay hakkındaki bilgimim nedeni bölgemde olması ve olayın kronolojik yönden nasıl bir seyir izlediğini bilmem,yani bizim bölgemize has ve başka bölgelerde tekrarı olmayan bir işlem.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2007, 23:49:21 » |
|
|
s.a . yılpet ustam öyle bir yazmışsınki bize burada açık kapı bırakmamışsın . bende diyorumki bizde nihayetinde insanız bazı şeylere kırılabiliyoruz . bundan dolayıda bize kırılan kardeşlerimiz oldu diye düşünüyorum kusurumuza bakmasınlar . önemli olan hataları örtmekmiş ama biz bunu yapamadık heralde.saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Ekim 2007, 11:21:37 » |
neznezil
Tecrübe Puanı: 0
|
gentli 67 merhaba eğer çıkarabilirsen hayırlı olsun ama çıkardıktan sonra sı önemli niçin mi açıklayayım: biliyorsun tarihi eser kaçakçılığı için kurulmuş özel bir birim var ben onların yerinde olsam 1. ya bir define sitesi hazırlar 2yada hazırlanan sitede uzman olarak yazar güven kazanırım 3ya da normal takip ederim eğer iş ciddi ise senin kullandığın bilgisayarın ıp numarasından enin adresini tespit eder seni ve telefon görüşmelerini takibe alırdım ne zaman ki sen çıkardın gömüyü işte o zaman bende karşına çıkardım ve tanışır sana teşekkür ederdim bizi zahmetten kurtardığın için bu bir
ikincisi ermeni ve tarihi eser kaçakçılarının da çokj mözel çalıştığını herkes biliyor onların yerin de de olsam aynı yöntemi kullanırdım dikkatli olmanızı tavsiye ederimi bu arada ben adliyede çalışıyorum
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 26 Ekim 2007, 12:21:00 » |
|
|
s.a neznezil kardeşimize bu duyarlılığından ve uyarıcı açıklamasından dolası teşekkür ederim...
biz herzaman yapılan çalışmaların resmi prosedüre uygun olması gerektiğini vurguluyoruz,bu açıklamada atrı bir ikaz mahiyetindedir....
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 26 Ekim 2007, 15:09:58 » |
longos07
Tecrübe Puanı: 11
İKİ KİŞİ ARASINDAKİ SIR SIR DEĞİLDİR
|
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLE YAZILARINIZI OKUYORUM YALNIŞ OKUMADIYSAM.BEN ŞU YERİ BULAN ARKADAŞIN YERİNDE OLSAM ORADA SOM ALTIN GEMİ OLACAK ÖYLEMİ İÇİNDEDE MAL VALLA KUSURA BAKMAYIN PARÇALARIM O GEMİYİ BİR DİREĞİ YIKSAM YETER KAÇ TON GELİR ACABA TONDAN VAZGEÇTİM 10 KİLO ÇIKARSAM 10 GÜNDE 100 KİLO NEYİME YETMEZ.... ŞİMDİ ARKADAŞ SENİN BİLDİĞİN SIR OLMAKTAN ÇIKTI SİZ KIYIKÖYE GELİN BUGÜNÜN BÜYÜKLERİ VE İŞADAMALRI ZAMANINDA NASIL SOYMUŞLAR ONCA KORSAN MAĞARALARINI DAHA GEÇEN SENE HELİKOPTERLERLE TARAMA YAPIYORLARDI BÖYLE BÜYÜK MEBLAĞLI YERLERİN TESPİT EDİLMEMESİ İMKANSIZ DOĞRUDUR ARKADAŞLAR YAZILANLAR OKUNSUN NE VAR EN AZINDAN APTAL OLMADIĞIMIZI BİLİYORLAR KİMSEDE BEN 10 TON PARA ÇIKARDIM DEMEZ AKSİNE SEVİNİRLER OYER TESPİTİ YAPIYORUZ BEDAVADAN ONLAR İÇİN DEĞERLİ OLAN İŞARETLERİ DE TESPİT EDİYORUZ YORULMIYORLAR ZATEN PEK ÇOĞUMUZ GİZLİ KAZI YAPIP MALLARI ONLARA SATMIYORMUYUZ BAKALIM 2010 DA ANTLAŞMA BİTECEK O ZAMAN HARİTASI OLAN TC DE EVİNİZİN ALTINDA DA OLSA ADAM ALIP GİDECEK BİZDE BAKACAĞIZ EĞER UZATILMAZSA TABİİİ BU SİTEDE HİÇBİR TÜRK GERÇEK TÜRK MÜSLÜMAN KARDEŞİMİN DİĞERİNE İŞİ GÜCÜ BIRAK DEFİNE ARA DEMEZ NE TAVSİYEDE BULUNUYORUZ İZİN AL BİLGİNİ PLATFORMDA TARTIŞ SONRA SİZE NE MİTİ NE JİTEMİ NE GAYRİMÜSLİMİ BULAŞABİLİR İŞ RESMİ DEĞİLMİ... SİZ SABIR EDİN DEVLET PARAYI BİRAZ GEÇTE OLSA ÖDÜYOR İSTEYEN İSTEDİĞİ PC NUMARASINI ALSIN NEREYE VERİRSE VERSİN SİZ DOĞRU OLUN...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 26 Ekim 2007, 23:51:42 » |
Lefter
Tecrübe Puanı: 15
|
S.A. evet longos kardeş fikirlerine katılıyorum şu kıyı köy ah şu kıyı köy dediğin gibi aranan en meşhur yer arkadaşın bulduğu yer oranın yanında hikaye kalıyor maalesef inşallah vatana millete hayırlı olacak işlerde kullanan birisi bulur ve alır.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 27 Ekim 2007, 01:37:47 » |
gentli67
Tecrübe Puanı: 71
|
longos kardeş sen gemiyi tonlarca bişey sandın herhalde. ya bu yaklaşık 1.80 cm boyunda maket be kardeşim.direğini yıksan bi kaç kilo gelir. bu arada doktora giden arkadaşlar tedaviniz bitti ise iki tüp iki dalgıç malzemesi getirin şerefim üzerine söz sokacam sizi mağraya.
|
Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
|
|
|
« Yanıtla #27 : 27 Ekim 2007, 21:55:25 » |
sonata5
Tecrübe Puanı: 0
|
Arkadaşlar siz hiç bulunca buldum diyen gördünüzmü? Ayrıca gentli arkadaşım sen dikkat bu yazdıklarının sıkıntısını şimdi değil ama ileride mutlaka çekersin.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 27 Ekim 2007, 22:04:52 » |
altınusta_77
Tecrübe Puanı: 52
atillacan_77@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.
|
gentli67,sen dalgıç kıyafetiylemi dalıp girdin mağaraya.daha önce girdiğim yerden çıkamaz gemi demiştin şimdi 1.80 mt .boyunda diyorsun.girdiğin mağara ağzı dahamı küçük?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 28 Ekim 2007, 13:41:45 » |
|
|
Kıyıköy hakkında bilgisi olan ama gerçekten dökümanı olan birileri varsa,papaz okulunun yerini gösterebilirim,kalıntıları dış sınırları hala duruyor,yapımında kullanılan büyük kütleli taşlarda duruyor,çevreye hakim çevresindeki her yeri tepeden gören bir muhit burası,(kuşbakışı 35-40 kilometrelik çevresini görebiliyorsun)yeride belli ama bende maalesef ora hakkındaki bilgi kısıtlı yani evrakım falan yok yalnız papaz okulu olduğunu ve eski adının kıyıköy şimdiki adınında elvertili olduğunu biliyorum.
|
|
|
|
|
|