« : 21 Ekim 2007, 03:06:33 » |
gentli67
Tecrübe Puanı: 71
|
üstadlarım denizden dalınarak girilen mağarayı bulduk. mağra denize sıfır bir kalenin karşısında.3metre dalıp bir kemer kapıdan geçilip yaklaşık 7 metre gittikten sonra mağraya giriyorsunuz.hemen solunuzda 17 tane insan figürü robot halde karşımzda som altından yelkenli bir gemi. yanlız bunların hiç biri bu girdiğimiz yerde sığarak çıkmaz. şimdi mağaranın tepesi yani üstünde ki kayalarda derin halat izleri. yine işi bilenler ne demek istediğimi kesinlikle anladı. çünkü aranan en önemli 3 yerden birisi bura.ama burası zonguldakta değil yakın bi ilde
|
Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
|
|
|
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2007, 03:23:55 » |
|
|
:DCandaroğullarının saldırdığında,düşeceğini anlayan bir tekfurun halktaki ve hazinesindeki tüm altınları bir yerde topladığı yer burası dimi kardeşim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2007, 03:25:14 » |
gentli67
|
olması muhtemel
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2007, 03:25:35 » |
|
|
s.a diyelim tamam ne yapmak lazım şimdi...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2007, 03:27:25 » |
gentli67
|
hocam cenazeyi kaldırmak gerek artık kokar kaldırmazsak
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2007, 03:40:34 » |
|
|
Gentli eğer geminin direklerini yelkenlerini gerçekten gördünse,direkler dahi som altından olmalı ve gemi yarıya kadar suya batık olmalı içindede 340 ton civarında takı ve para olmalı,kıymetli bir yer bulmuşsun,değerlendir,izin almadan önce kendini sağlam zemine oturt,buranın peşinde çok insan var,devre dışı bırakmaya kan dökmeye kadar gider iş,acele etme,önce asakirle ulubatlıyla redesle istişare et bu konuda derim sana,yararınaysa bazen çıkardıktan sonra başvurmak daha mantıklı,ne demek istediğimi anlamışsındır.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2007, 05:35:37 » |
|
|
GENTLİ EYVALLAH DA BİLGİLERDEN BAZILARINI KURNAZCA ATLADINMI YOKSA
ORADAKI İNSAN FİGÜRLERINDEN HANGISINN ELI HAVADAYDI O YERİN KUZEYE CEPHE OLDUĞUNUDA UNUTMUSSUN YAZMAYA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2007, 11:49:39 » |
altınusta_77
Tecrübe Puanı: 52
atillacan_77@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.
|
gentli67,bu anlattıklarını gördünmü yoksa bilgi olarakmı anlattın
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2007, 12:23:08 » |
|
|
s.a sırf heyecanını yaşamak için orayı ziyaret isterim bu bir devrim olur benim için...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2007, 13:59:22 » |
REDES
Tecrübe Puanı: 249
|
gentli hayırlı olsun kardeş böyle yerleri görmek herkese nasip olmaz asakirin dedigi gibi heyecanı yeter bende görmeye talibim gentli haberin olsun
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 21 Ekim 2007, 15:55:44 » |
|
|
doktor gitmeyin derse neolacak...onun sıkıntısı ayrı öldürür....bari göriyimde öyle ölemmm...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 21 Ekim 2007, 20:50:12 » |
Lefter
Tecrübe Puanı: 15
|
s.a. inşallah vatana,millete ve sana hayırlı olur;denizden girişinde gemiyi soktukları yeri horasanla belli bir günde kapattıklarını biliyorum birde mağaranın içinden dışarı karaya çıkış olacak ama kapalı kara çıkışı,oraya geldiğinde kırman gerekiyor.bu çıkışta tuzak olma ihtimali yüksek dikkatli ol.birde canlı gözle göremesekte acaba bi kaç resim mümkünmü tabi imkan dahilinde
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2007, 01:08:15 » |
|
|
s.a gentliden ses yok arkadaşlar merak ettirdi...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2007, 01:35:56 » |
gentli67
|
geldim geldim benim buraya yazıpta gösteremeyeceğim yer yok allahın izni ile. 19 senemi wolçanın belgelerini toplamakla geçirdim.topladımda ama piyasadan değil. sarı göl mü kasamı gemimi karahasan mı eminağamı bana liste verin tonajı yazın göstereyim. ha wolçanın mallarını zaman harcayıpta aramayın. yer bulundu.derken doğru yer den bahsediyorum. şimdi dalga geçen arkadaşlara sözüm. ben şu pc ye resim yollamayı bi öğreneyim bakın ozaman belgeler nasıl konuşuyo. ben birileri gibi yazdığım hiç bi şeyi bi yerlerden alıntı yapıpta yazmadım. iş olsun diyede yazmadım.bilginiz olsun. yazılarımda yeri anlatırken sık sık tekrar ettiğim bi şey vardı işi bilenler anladı diyordum. yanılmışım işi bilen yokmuş yilpet ustadan başka o anladı benim nereye girdiğimi.
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2007, 01:48:32 » |
|
|
s.a ustam burası paylaşım yeri bildiklerini anlatki bilmeyenlerde bilsin hep beraber istifade edelim... bişe bildiğini idda eden yok zaten, bazı kardeşlerimiz gerçektende daha önce şahit olmadığımız şeyler getiriyorlar siteye bunlar faydalı oluyor tabii...
zaten gayemiz burada bilgi paylaşımıdır... yoksa burda vakit geçirince kimsenin lehine maddi anlamda kontür atmıyor...
|
|
|
|
|
|