+  Defineciler Forumu
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 Cinler

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Cinler  (Okunma Sayısı 2951 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2008, 14:14:03 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 5
muhakkak galip olan ALLAH'dır

Cinler

şüphesiz varlığına inanıyoruz çünkü bu kitapta da geçiyor. hıristiyan ve bazı milletlerdeki kişiler kimsenin almaması için tılsım yapıp başına bekçi olarak cinleri koyuyorlarmış ve de bu doğru ama o hazine alınmayacak diye birşey yok. düzeneğini biliyorsan elbette mutlaka alırsın onu ama uraşmak ve korkusuz olmak gerekiyor ALLAH (c.c) BENDEN BAŞKA HİÇBİR VARLIKTAN KORKMAYINIZ der şunu da ekler AMA ÖNLEMİNİZİ DE ALINIZ... Görmedim diyen biri varsa cinleri eski kimselerin olmadığı dere yataklarına akar sılar kenarına gitsinler görecelkerdir mutlaka. Annem Abim Amcalarım Dayılarım anlatırlar gördük ve ters bacaklılar ve boyları bir metre diye ve de doğru söylüyorlar Çünkü Biz hocalarda görüyoruz tabiki dua ile. bunlar basit şeyler olmadığı gibi İmanı kuvvetli olan kişilerin harcıdır aksi halde başlarınıza olmadık kötülük kalmaz. Ya tam yapacajksınız Ya da hiç bulaşmayacaksınız bunlara. saygılarımla...

muhakkak galip olan ALLAH'dır
Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim