+  Defineciler Forumu
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 altın tozu

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: altın tozu  (Okunma Sayısı 999 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Mart 2008, 22:39:40 »
ilteber
*
Tecrübe Puanı: 0

altın tozu

ben çok küçükken dedemle bağ depiyorduk bağı yarılamıştık dedemin küreğine bir küp takıldı çıkardık baktık içerisi kum bizde bu kumdur diye akan çaya döktük çay sapsarı oluverdi.durumu köydeki iyi bir hocaya anlattık siz ne yaptınız onun duası vardı okuasydınız altına dönüşecekti dedi tabi son pişmanlık fayda etmiyor
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2008, 23:25:56 »
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
*
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!

altın tozu

ilteber kardeş öncelikle aramıza hoş geldin. inşallah bir daha küp bulduğunuzda küpün akıbeti aynı olmaz. küpteki kül veya kum için şunlar bilinir: tılsımdan ziyade küpün içerisine %50 altın tozu  %50 kül katılıp karıştırdığınızda küpün içerisinde sadece kül gözükür. yani sen içinde kum var sanarsın.
bi başka yöntemse yine yarı yarıya civa ile karıştırılar. sonuç yine aynıdır sen küpün içinde altın değilde kum benzeri bir madde görürsün. bu tıpkı sizin olayda olduğu gibidir.
3. bi yöntem ise ismi aklıma gelmeyen ama yine yukardaki yöntemle aynı yöntemi kullanarak toz altını gizlemek mümkündür.
eğer böyle bi olayla bir daha karşılaşırsanız sakın ilk yaptığınız gibi yapmayın... saygılar..

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Biz OSMANLIYIZ Can Verir Nam Alırız...
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2008, 23:53:27 »
Malabadi
*
Tecrübe Puanı: 25
Kültüre ve tarihe saygı duyalım...

altın tozu

hocam bence  safsata  o hocanın dedigi inanma eski insanlar altın tozunu nasıl elde etsin som altını işleyip heykel yapıyolardı ,altın tozu masal anlıcan muhtemelen yakılıp külleri topraga gömülen bi hıristiyan mezarıdır.

Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2008, 03:16:53 »
ladreerdal
*
Tecrübe Puanı: 45

altın tozu

KARDEŞ DEDİĞN Gİİ ADAMLAR ALTINI KAYAYI HER ŞEYİ İŞLİYORLARDA BİR TOZUNU MU YAPAMAYACAKLAR?Ney
ÖZELLİKLE ERMENİLER İİ BİLİR O KARIŞIM İŞLERİNİ

ladreerdal
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2008, 11:01:27 »
muvahit
*

altın tozu

ladreerdal arkadaşıma katılıyorum. piramiti yapanlar ve daha nice şeyleri yapanlar altın toxunu nasıl yapamasın. eski teknolojiyi o kadar basite almayın bence. artı eski büyücülerin cinleri ve kimyayı kullandıklarını duydum okudum. araştırmaya devam ediyorum. simyacı dedikleri kişiler birazda kimyacı oluyolardı eskiden
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2008, 19:40:23 »
ilitli
*

altın tozu

arkadaşa acil lütfen lütfen altın tozu hakkında biraz bilgi istiyorum.rengi nasıl olur.nasıl anlaşılır.değerlimidir.ufak bir taş tozu karışsa değeri gidermi ve aklıma gelmeyenler
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2008, 20:18:46 »
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
*
Tecrübe Puanı: 60
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

altın tozu

ARKADASIM ALTIIN VE ALTIN TOZU ILE  BILGIYI BURDAKI LINKTE BULABILIRSIN
 SAYGILAR....

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.

NE  MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE!!!Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2008, 00:50:38 »
ENDERES
*

altın tozu

ustalar benım bıldıgım altın tozu eski nehır,ırmak ve çay yatakların da kum elenerek elde edildigini biliyorum eski tarihçesi budur herhalde saygılar 
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: