+  Defineciler Forumu
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Haritalarla İlgili Konular
| | |-+ 
 ( Ali Bey ) Degirmeni Ve Bolge Haritasi

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
Konu: ( Ali Bey ) Degirmeni Ve Bolge Haritasi  (Okunma Sayısı 12121 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #105 : 29 Mayıs 2008, 12:46:39 »
gold_gun
*
Tecrübe Puanı: 1

bakal amca ben hepsini aldin sende istiyorsun sende istiyorsun e hadi ne duruyorsun
« Yanıtla #106 : 29 Mayıs 2008, 18:21:07 »
delicocuk60
*
Tecrübe Puanı: 0

slm
« Yanıtla #107 : 30 Mayıs 2008, 20:16:05 »
EXCALLIBUR
EXCALLIBUR
*

arkadaşlar harita bende niye çıkmıyor. ben harita filan göremedim.

VATANSEVER
« Yanıtla #108 : 04 Haziran 2008, 10:48:46 »
kurtbars
*
Tecrübe Puanı: 2

gold-gun selamlar herkes nasibnden başkasını alamaz.Cenabı allah ben ilim isteyen herkese ilim veririm ancak zenginliği istediğime veririm der şahsımla beraber bu işi amatörce yapan pek çok arkadaşım büyük zenginlik peşinde değildir.herkes hayırlı bir rızk ve kimseye muhtaç olunmadan yaşanabilecek zenginlik peşindedir.aza tamah etmesini bilmeyen çoğa sahip olmasını bilemez ayrıca emekli bir öğretmenimizin bir sözünü yazmak istiyorum oda bizler gibi buişle çok uğraşmış.kimse üzerine alınmasın (GEZDİM DAĞ BAYIR AVANAK AVANAK----EŞTİM TOPRAĞI YALAK YALAK ---------KOYMADIĞI YERDE ARAYAN -------VAR MI BENİM GİBİ BİR SALAK) kitabının adıda    SAKLI UMUDUN PEŞİNDE isteyen merak eden temin edip okuyabilir okumanızı tavsiye ederimbir sözde kendimden ekleyeceğim.Hacı olmayacak hacıyı çölde kutupayısı kovalarmış. nasip değilse kimse bir şey yapamaz.Paylaşmayan kazanmasınıda bilemez saygılar
« Yanıtla #109 : 06 Haziran 2008, 16:53:44 »
piyanista
*

arkadaşlar tamam tercume edeyim ama yazılar cok kotu
bazılarını okuya bildim sadece yukarıda solda ufak yazılarla
 yazılmış olanlar anladım kadarıyla oradan başlamalı
tercume etmeye harita kiminse biraz daha net foto ceksin
yardımcı olurum 
« Yanıtla #110 : 06 Haziran 2008, 16:54:30 »
piyanista
*

pardon alta sagada demek istedim
« Yanıtla #111 : 07 Haziran 2008, 00:05:46 »
doktor17
*

arkadaşlar sizin aradığınız yer türkiye de hemde türkiyenin batısında marmara bölgesinde küçük bir köyde karahasan köprüsü falan hepsi burda hatta karahasan köprüsünde kabartma bir yüz işareti var gölete doğru bakıyor dahada işaretler var tabi
« Yanıtla #112 : 08 Haziran 2008, 19:49:08 »
kurtbars
*

doktor madem okadar eminsin niye site ile paylaşmıyorsun?Bende diyeyim karsta sınıra yakın bir köyde sallamak çok kolay madem biliyorsun paylaş.yardım isterken bu insanlar aman ustalar acil yardım acil yorum acil paylaşim demesini biliyor madem paylaşım isteniyor bildiklerinizide paylaşın
« Yanıtla #113 : 14 Haziran 2008, 18:52:45 »
atlas_t16
*
Tecrübe Puanı: 10

arkasdaslar size bi haberim var sizin aradenis  hazine buludu hem de balkanlarda bi ulkede 
bi koyde buludu hem turkiye tarafendan alendi 3 tanae helikopterle  goturduler hazinelleri
saniyorum askeriye almester.... benden bu kadar iyi gonler
« Yanıtla #114 : 14 Haziran 2008, 22:58:57 »
polatcan
*
Tecrübe Puanı: 28

merhabalar arkadaslar benim bilgime göre alibey degirmeni bartin civarindadir hic kusura bakmayin ama ben kendim degirmeni harita üuerine buldum adamin bir ceza evinde birisinden almisti bir cep defteri icinde bartin bölgesinin haritalari vardin biz de ona göre arastirib bulduk deyirmenin yalniz bendi duruyordun kapisini daha bulamadik ama bulacagiz degirmenin olugunda orta cekli bir küp cikti benim bilgime görede degirmenin icinde 18 katir yükü var ya nasip diyelim yazin resimleyip siteye veririm insallah selamlar
« Yanıtla #115 : 16 Haziran 2008, 21:58:47 »
atlas_t16
*
Tecrübe Puanı: 10

selam cas efendi ben sana dedim ki bu harita benim bolgeme aitir profesionel define arastirma lazim benim gorduum kadariyla iki nisan dan bailanirim bu uc nisan biliyorum oda kara dere ve akdere kilise ve magara iki girisi var bir tarafi dereden biride kayadan ben size yallan fallan soylemem gelin abi hepimis calisalim bi seyler yapallim ben sizi tam yerine yoluycam ve sizler karari verin be abi sizleri bekliyorum bana cevap verin hadi allaha emanet ollun
« Yanıtla #116 : 08 Ağustos 2008, 19:08:32 »
serhatsehri
*

arkadaşlar harita yanlış olabilir yada bişeyler eksik olabilir onada eyvallah be bizler göçmeniz yaşadığımız bölgeyi iyi bilirim tarihinide doğasınıda bilmeden bi iş yapılmaz şu dandik dediğiniz harita da var olan işaretleri 2 km lik bir alan içerisinde hepsi var ve ben bunu öğreneli 30 seneden fazla var ve ben bunu nenem den öğrendiğimde bu arada nenemler buraya geldiklerinde rum lar daha buradalarmış ve burdada ızdırp dolu günler yaşamışlar rumların yapmış olduğu zulümleri ile bir çok şeyi anlattı o zaman bu değirmen ve köprü kale bunlardan bahsetmişti yıllar sonra bu yeri bulduk yani olan yeri bulduk amerikayı yeniden keşfetmedik mağarası değirmen yeri dereleri kilisesi herşeyi ile mevcut görmek isteyen varsa buyursun gelsin sevgili caş arkadaşımın bu yönde aramaları çoktu bir iz üzerinde yardımcı olabilirsem ne mutlu biz bişeyler bulamadık yer trakyada kırklareli de balkanda
« Yanıtla #117 : 09 Ağustos 2008, 10:27:29 »
selim_can
*
Tecrübe Puanı: 21

gene alibey değirmeni her bölgede ve heryerde hayali bile yeten değirmen nede olsa alibey değirmeni.................bu değirmenin olduğu bölgede olacak işaretler===.......3 tarafı ana kayadan olan değirmen...karahasan köprüsü.....horotepe.....karatepe.....cenevizkale.....kudretkale....göksu deresi...çatalkaya....sarıgöl....değirmeneyakın derede alabalık yaşar canlı.........kanlıkaya.....40 atbağlama yeri........karanlıkdere.......kurudere.....suludere.....kazandere  9 metere şelale ......ballıkaya......vezirtepe.....bunlar genişbi alan içinde yer alırlar 

ALLAH KAİNATIN YEGANE  SAHİBİDİR
« Yanıtla #118 : 09 Ağustos 2008, 10:53:31 »
VADİ3434
*
Tecrübe Puanı: 4

arkadaşlar kusura bakmayında bir şey söylicem alebey değirmeninden herkes bahsidiyor yer sorulunca herkes farklı bölge anlatıyor yer olarak karadeniz derim mevkisi doğu karadeniz. anlatılanların hepsini bir dostum gezmiş biliyor aracımın mazotunu fulleyip takılacağım ona
« Yanıtla #119 : 17 Ağustos 2008, 21:11:42 »
Elektron
*

Arkadaş o bulgar harita gerçek ise ben onu çözerim
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: